Tervetuloa Tiedonkeruupalveluun

Tervetuloa tiedonkeruupalveluun. Tiedonkeruupalvelu on Kallaveden Työterveyden Acute-tietojärjestelmään kytketty extranet-sovellus, jonka avulla Kallaveden Työterveys voi teettää asiakaskunnalleen sähköisiä kyselyitä. Kyselyihin annetut vastaukset lähetetään Acuteen ja kytketään osaksi asiakkaan terveyskertomusta, missä ne ovat asiakasta hoitavan henkilökunnan käytettävissä. Tietojen täyttäminen ja lähettäminen tapahtuvat suojatussa-internetyhteydessä.

Miten tiedonkeruupalvelu toimii?

Kallaveden Työterveys on laatinut peruskyselyitä Acute-tietojärjestelmässä ja julkaissut nämä kyselyt Tiedonkeruupalveluun. Kallaveden Työterveyden asiakkaat voivat täyttää Tiedonkeruupalvelussa kyselyitä työterveyshuollon pyynnöstä/ohjeistamana sovittuun työterveystarkastukseen tai vastaanottokäyntiin liittyen.
Täyttääkseen peruskyselyn täyttäjän on ensin annettava oma henkilötunnuksensa ennen kyselyyn siirtymistä. Tämä tehdään sen vuoksi, että kyselyn vastaukset voidaan yhdistää oikeaan henkilöön Acutessa.

Saavutetut hyödyt

Tiedonkeruupalvelu mahdollistaa lomakkeiden täyttämisen mukavasti käyttäjän valitsemassa paikassa vaikka kotoa käsin valmiiksi esimerkiksi ennen terveydenhoitajalla käyntiä. Tiedot tallentuvat sähköisesti tietojärjestelmään, mikä tehostaa työterveyshuollon toimintaa. Myös tietojen arkistointi on helpompaa kuin paperilomakkeiden säilöminen.
Sivu päivitetty viimeksi 28.10.2013